Miért érdemes Kisorosziban, a Magyar Golf Clubban golfoznod?

Miért érdemes Kisorosziban, a Magyar Golf Clubban golfoznod? 

 • Első sorban, mert a golfpálya itt van a Duna szigetén, hegyekkel övezve, a Dunakanyar friss levegőjében fürödve, remek energetikával, egyszerűen egy gyönyörű csendes környezetben.
 • Mi vagyunk A MAGYAR GOLF CLUB, Magyarország első és egyben legöregebb golf klubja, és pályánk hazánk legöregebb golfpályája – a Magyar Old Course -, ami elévülhetetlen és felülmúlhatatlan.
 • Nálunk rólatok, golfozókról szól minden! Elkötelezett célunk, hogy az ide látogató golfozóknak maximálisan a kedvükre legyünk a családias hangulattal, a kedvező /a legkedvezőbb/ árakkal, az ízletes ételekkel, és a jól játszható pályával.
 • Nálunk egész évben nyitva van a klubház és a pálya, és télen is nyári greeneken lehet játszani.
 • Kisoroszi, más pályákhoz képest átlagosan 20-25 km-rel közelebb van Budapesthez, ami időben nem, de pénzben jelentős különbség éves szinten. (Az a 10 km-nyi, 50-70 km/órás szakasz még jót is tesz a játékra való ráhangolódásnak.)
 • Nálunk az oktatás már 1750 Ft/órától elérhető egy 20 órás bérlet megvásárlása esetén, amivel már pálya érettségi vizsgáig is el lehet jutnia egy kezdő golfozónak.
 • 2016-ban közkívánatnak megfelelően rendezvényekben és nyereményekben gazdag évet szervezünk, többek között egy 10-12 állomásos versenysorozatot, melyen a legjobb elért 6 eredmény számít az összesített kiértékelésben, de minden verseny önállóan is értékelve lesz. Az összesített eredmények díjazása összesen 1.000.000 Ft, melyből 500.000 Ft a helyezetteké, 500.000 Ft pedig a minimum 6 versenyen értékelhető eredményt leadó, a sorsoláson jelenlévő játékosok között lesz kisorsolva. Ezen kívül a csütörtöki versenyeken jelentős tárgyi nyereményekis várják a résztvevőket.

  Az alacsony árainkból további kedvezményeket biztosítunk: 

 • Klubtagjainknak 20% kedvezmény jár a greenfeeből, az éttermi és a bár fogyasztásból.
 • A szenior versenyeken és a csütörtöki versenyeinken 6500Ft a 18 lyukas greenfee.
 • Péntekenként az éttermekben sikeres torkos csütörtök mintájára bevezettük a golfos péntek akciónkat, melynek keretében minden aznapi látogatónkat klubtagként kezelünk, vagyis megkapják a klubtagjainknak járó 20%-os kedvezményeket.
 • Aki nálunk teljes vagy hétköznapi éves játékjogot vásárol, az a szlovákiai Welten golfclubban is egész évben ingyen játszhat, így gyakorlatilag két pályára vált éves játékjogot.
 •  Aki ebben az évben befizeti a jövő évi bérletét, az hétköznapi játékjog esetén 3, míg a teljes játékjog esetén 5 éjszakát tölthet ingyen klubházunkban, valamint a befizetéstől számítva új bérletesek már ebben az évben érvényesíthetik bérletüket.

Végül, de nem utolsó sorban mindenkinek tudnia kell, ahogy eddig saját költségemre, ez után is folyamatos fejlesztések várhatók az általatok befizetett díjakból, tehát mindenki valójában a mi, közös pályánk fejlődéséhez járul hozzá azzal, hogy minél többször veszi igénybe szolgáltatásainkat.

Nagy István
MGC elnök

Scroll to top