Miért érdemes a Magyar Golf Clubban golfoznod?

kepernyofoto-2016-11-07-13-17-47

Miért éppen Kisorosziban tanuljak golfozni?

Első sorban, mert a golfpálya itt van a Duna szigetén, hegyekkel övezve, a Dunakanyar friss levegőjében fürödve, remek energetikával, egyszerűen egy gyönyörű csendes környezetben.

Mi vagyunk A MAGYAR GOLF CLUB, Magyarország első és egyben legöregebb golf klubja, és pályánk hazánk legöregebb golfpályája – a Magyar Old Course -, ami elévülhetetlen és felülmúlhatatlan.

Nálunk rólatok, golfozókról szól minden! Elkötelezett célunk, hogy az ide látogató golfozóknak maximálisan a kedvükre legyünk a családias hangulattal, a kedvező árakkal, az ízletes ételekkel, és a jól játszható pályával.

kepernyofoto-2016-08-31-11-04-25

A golf tényleg csak a gazdagok sportja?

Az, hogy a golfozást drágának tartjuk, csak a média és a profi golf körüli csillogás hiteti el velünk. A közvetített nemzetközi élmezőnyt nézve valóban a luxus tükröződik, de ez a nívó csak azért jöhetett létre, mert a nyugati országokban már eszméletlen tömegek golfoznak, ráadásul (éppen ezért) a szponzorok rengeteget feccölnek ebbe a sportágba.

Azonban külfödön is és itthon is különböző pénztárcákhoz igazodtak a szolgáltatók (klubok), így vannak olcsó, de jó minőségű pályák és extrém-puccos, zárt klubok is.

kepernyofoto-2016-11-25-19-29-35

18 lyuk a Föld körül

A golf amely nem is olyan rég még az uralkodó osztály elegáns szabadidős elfoglaltságának számított, manapság már egyre több ember számára elérhető.

Vajon mit gondolnak majd a régészek, amikor az évezredek alatt kialakult rétegek alatt feltárják a jól megmaradt nagy kiterjedésű területeket, amelyeken egyértelműen az ápolt gyep, a vízzel teli árkok és homokos foltok, kis erdőrészletek és titokzatos lyukak mellett leszúrt, zászlóval jelölt botmaradványok nyomait fedezik majd fel?

Scroll to top