|

Rendezvényszervezés

golfpalya_eskuvoÁlomesküvő a Szentendrei-szigeten fekvő Kisoroszi golfpályánÁlomesküvő a Szentendrei-szigeten fekvő Kisoroszi golfpályánÁlomesküvő a Szentendrei-szigeten fekvő Kisoroszi golfpályán

Különleges hangulatú, festői környezetben garantáljuk nektek és vendégeiteknek a felejthetetlen helyszínt és az elvárt színvonalú kiszolgálást!

- Esküvő&Konferencia egy gyönyörű
golfpálya közepén -


A Szentendrei-sziget északi csücskén, 66 hektáron elterülő golfpálya gondosan ápolt füves szakaszainak gazdag növényvilágán túl, csodálatos kilátás nyílik a visegrádi hegyekre, illetve a túlsó parton a Börzsöny láncolatára.

A golfpálya közepén elhelyezett, mitegy 300 fő befogadására alkalmas "Éden Jurta" rendezvénysátor a Ti elképzeléseitek szerint alakítható, díszíthető.

A képgalériában 42 db válogatott képpel próbálunk segíteni az ötletelésben. Kattints bármelyik képre és szemezgess bátran!

A klubházban további 100 fő kényelmes kiszolgálására ad lehetőséget, továbbá összkomfortos, újonnan kialakított, klimatizált szobákban a szállás is biztosított.

Rendezvények, esküvők kreatív megoldásokkal, egyedi programokkal színesített teljes szervezést és lebonyolítását vállaljuk.

 

Kérd ajánlatunkat itt: recepcio@magyargolfclub.hu

 

Álomesküvő a Szentendrei-szigeten fekvő Kisoroszi golfpályánÁlomesküvő a Szentendrei-szigeten fekvő Kisoroszi golfpályánÁlomesküvő a Szentendrei-szigeten fekvő Kisoroszi golfpályánÁlomesküvő a Szentendrei-szigeten fekvő Kisoroszi golfpályán

Hirdetés

egyedi raklap, speciális raklap   iron mountain   Kisoroszi horgásztó
 
magyar-golf-club-hírlevél