MGC - BLOG

Miért érdemes velünk tartanod 2014-ben is?

Az évről-évre megszokott minőségi fejlődése, fejlesztése a pályának, klubháznak, szolgáltatásoknak nem arányul áraink alacsony színvonalához. Te ugyan azon az áron játszhatsz a még jobb minőségű pályán és töltheted kellemesebben idődet a kiváló magyar ételekkel, a megszokott barátságos kiszolgálás mellett.

    Mint az elmúlt években tapasztalhattad, mindig igyekszünk a tömeges kéréseknek eleget tenni. Például: aszfaltozott parkoló, gyorsabb greenek, szálláslehetőség, behajló ágak lenyírása, klubház téliesítése ...stb...stb...stb.

    Kéréseiteknek - a mi lehetőségeinkhez mérten - továbbra is igyekszünk eleget tenni, ezért már most két jó hírrel szolgálhatunk az idei szezonra:


tovább olvasom

 

A golf tényleg csak a gazdagok sportja?

Ugyan már! Tévhit!

Az, hogy a golfozást drágának tartjuk, csak a média és a profi golf körüli csillogás hiteti el velünk. A közvetített nemzetközi élmezőnyt nézve valóban a luxus tükröződik, de ez a nívó csak azért jöhetett létre, mert a nyugati országokban már eszméletlen tömegek golfoznak, ráadásul (éppen ezért) a szponzorok rengeteget feccölnek ebbe a sportágba.

Azonban külfödön is és itthon is különböző pénztárcákhoz igazodtak a szolgáltatók...tovább olvasom

 

18 lyuk a Föld körül

A golf, amely nem is olyan rég még az uralkodó osztály elegáns szabadidős elfoglaltságának számított, manapság már egyre több ember számára elérhető. A Lyoness Cashback Magazinja által közölt cikk megmutatja, hogy hol vannak a játék és a valódi (üzleti) élet kapcsolódási pontjai, melyet a világ mintegy ötven millió játékosát tömörítő közösséggel együtt Ön is megtapasztalhat.

tovább olvasom


Hírdetés

egyedi raklap, speciális raklap   iron mountain   Kisoroszi horgásztó
 
magyar-golf-club-hírlevél