Miért érdemes velünk tartanod 2014-ben is?

Az évről-évre megszokott minőségi fejlődése, fejlesztése a pályának, klubháznak, szolgáltatásoknak nem arányul áraink alacsony színvonalához. Te ugyan azon az áron játszhatsz a még jobb minőségű pályán és töltheted kellemesebben idődet a kiváló magyar ételekkel, a megszokott barátságos kiszolgálás mellett. Áraink 

- - - - -

  Mint az elmúlt években tapasztalhattad, mindig igyekszünk a tömeges kéréseknek eleget tenni. Például: aszfaltozott parkoló, gyorsabb greenek, szálláslehetőség, behajló ágak lenyírása, klubház téliesítése ...stb...stb...stb.

  Kéréseiteknek - a mi lehetőségeinkhez mérten - továbbra is igyekszünk eleget tenni, ezért már most két jó hírrel szolgálhatunk az idei szezonra:


  1.) a 3-as - 4-es szakasz között idén egész évben vágott fűben keresgélheted, és jó eséllyel ütheted tovább labdádat!

  'HUHH!VÉGRE!
  ...már most belegondolva mennyivel lazábban fogod elengedni a drive-ot! Ugye? :)'
   
   2.) a 7-es szakaszon pedig nyugodtan üthetsz egy lapos fade-et is, hogy a homokcsapdát elkerülve juss fel a greenre. A középen még álldogáló fa hamarosan nem fog közbeszólni. :)
    

  - - - - -

 • Rangos versenyek és rendezvények, első sorban az 54. Magyar Amatőr Golf Bajnokság is Kisorosziban kerül megrendezésre idén, ezért ha neked nem csak a részvétel, hanem az elérhető helyezések is számítanak, akkor érdemes sokat gyakorolni a "mumus" szakaszokat.
   
 • - - - - -

 • Gyerekeknek bentlakásos nyári táborokat szervezünk és junior oktatási programot állítunk össze oktatóink segítségével. A családi kedvezményeink továbbra is igénybe vehetőek.
   

 • - - - - -

 • A Magyar Golf Club csapatának tagjai folyamatosan azon dolgoznak, hogy egy olyan helyet biztosítsanak, ahová vissza vágysz sportolni, kikapcsolódni, feltöltődni. Ki tudná a legjobban ha nem TE, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy még kellemesebbé tehessük neked azt az időt, amit nálunk töltesz!? :)

 •  

 • - - - - -

 

Örülünk, ha van mondani valód számunkra! :)
(kritika, hiányosság, észrevétel, tanács, dicséret....szívesen fogadunk mindent, ami eszedbe jut!)

Az alábbi szövegdobozba dobálhatod minden gondolatod velünk kapcsolatban, és ha nem akarod, hogy tudjuk ki vagy, akkor az "e-mail" és a "név" mezőbe írj nyugodtan ilyesmiket: "xyz@xyz.hu" és "xyz"

E-mail cím:*Név:Szerintem:


 

Hirdetés

egyedi raklap, speciális raklap   iron mountain   Kisoroszi horgásztó
 
magyar-golf-club-hírlevél